Projectmanager photos

"hij kon niet meer op z
In de bijzonder fijne kelder van Muziekcafé Lohengrin met death star discotheque. We gaan vaker samen op pad.
zaterdag dus bij Muziekcafé Lohengrin!
Howling at the moon
Gek is dat: een wedstrijd organiseren en dan de beste niet laten winnen...
geen podiumplaats voor ET
schrijf niks op
Zaterdag aanstaande in de Zwaan. Hele mooie kroeg!
FOUR MEN, ONE GOAL
We hadden het publiek mee! Thanks Nirwana!
Peelrockrally

De helft van PM bezoekt trouw ieder jaar het Nirwana Tuinfeest in Lierop. “Moeten we ook een keer spelen,” zeggen ze steeds. Iemand vertelde ons dat je kans maakt op een plek als je meedoet aan de Peelrockrally. Op 12 januari is het zover. Kom juichen, want de stem van het publiek telt ook!
novemberrock V
Je zou er geen cent voor geven en toch kunnen ze het: Projectmanager, hier tussen het groen en binnenkort ergens anders
Halfuur voor op: haperende vitale functie van rockorganisme. Falende snare, dus hechten die motor. Drie handen aan de operatietafel; twee van Aart en een van Peter. Hij liep weer als vanouds. Niemand iets van gemerkt
Ging lekker op
Sverre, onze jongste fan!

Sverre van zo
Zondagmiddag aanstaande 14.45 uur Fabriek Magnifique in Veghel. Locatie Noordkade in de tent die Veekoek heet. 
Zie kaartje hieronder.
Na ons speelt Iguana Death Cult. Hele fraaie en wilde band uit Rotterdam!
Jaaaaaa, thanks RockinWood, thanks Marijn en Jan Pieter! Prachtavond!

Aart maakte het luisteren naar Projectmanager onderdeel van de opvoeding. Met succes!!!
Met RockinWood in het verschiet kwam de DeMooiBernhezeKrant langs. Pintje bij CC Servaes en buurten met Wendy van Lijssel
Een highspeed promotieteam zit er achter RockinWood. Banners overal, flyers op elke straathoek. De kaartverkoop vaart er wel bij, vernamen wij van welingelichte bron. En vorige week voelde een journalist ons aan de tand. Of ze iets kan met het antwoord op de vraag wat ons doel is, lezen we volgende week. Dichtstbijzijnde doel is Rockin
Projectmanager in een bos. Kom gerust, al is het maar voor de locatie. Natuurtheater De Kersouwe is zo godsgruwelijk mooi!
3uur30, ergens in een benzinestation

Impressionistische weergave van een band die glorieus verloor in Lopik. Battles doen we niet meer, maar we hebben wel iets ontdekt dankzij bandcoach Heidi. En het werkt nog ook. Thanks geluidsman Jan, organisatrice Annelies, barman Wim en de anderen bij  Hoxemacoa. Hele mooie avond!
Knokken met drumstokken

zaterdag aanstaande zijn we opnieuw in Hoxemacoa Lopik. Tweede helft van de wedstrijd. Zouden we die winnen, dan spelen we in de zomer op een truckevenement aan de Lek. Leuke zaal, zeer schappelijk geprijsd bier en kletterende gitaren. Half uurtje rijden vanaf Den Bosch. Goed te doen
Kets naar de klote

Zo vatte Dirk afgelopen weekend samen. Klopt wel. Gisteren in de Effenaar was prachtig.
Start vanavond 20.15 Effenaar

Gisteren Rock am Ringoven, het festival met de hoogste drankomzet ooit. Zekers te weten. Wat een weer, wat een sfeer!
26 & 27 mei

Op 26 mei spelen we in Mariaheide op Rock am Ringoven (zie poster hieronder). Op 27 mei in de Effenaar in Eindhoven, met de Oblivians. Twee dagen achtereen = nieuw voor ons. Een plastic tasje met een extra t-shirt
Kermis Vorstenbosch 

Diep in de nacht trapte ik, nog nazingend, veertien kilometer lang stug door. Ik viel net als Peter slechts een keer. Het regende, maar dat gaf niet, want het was een prachtavond geweest, een avond die bovendien droog en zwoel was tot het moment dat ik op mijn fiets stapte. Aardig wat mensen kwamen speciaal voor ons en dat voelt als een compliment. Een lamme dag later ontving Dirk op zijn telefoon een compliment dat groter is dan we zijn, maar niettemin het vermelden waard is: “Als de Beatles het nog een keer zouden mogen proberen, dan hadden ze zich Projectmanager genoemd en ook zo mogen klinken.” Hopla! Meer dan onderstaande foto van de avond heb ik niet. Helemaal achterin staan wij. Links, met pet, zie je een van de mannen van Verdraaid Vinyl die de mensen definitief aan het dansen kregen. Thanks iedereen die er was en thanks Coen en Kitty die het toch maar mooi aandurfden de avond te laten doorgaan!
Kermis Vorstenbosch 

Aanstaande woensdagavond: Victor en Reinier van Verdraaid Vinyl draaien voor en na ons. Wij spelen zo rond 22.00 denken we. In de tent nabij de kerk. Praten, drinken en muziek luisteren als de zon zakt en de temperatuur daalt van 27 graden naar aangenaam zwoel. Goed te doen! 

Edith Verhoeven maakte recent onderstaande en andere foto
woensdagavond 9 mei
Kermis in Vorstenbosch

Op woensdag 9 mei spelen we in de biertent op de kermis in Vorstenbosch. Twee jaar geleden was het daar gruwelijk gezellig. Dat wordt het weer. De tent staat naast de kerk.
We zijn er klaar voor!

Wat is jullie doel? Geregeld stellen real life managers ons deze vraag. Wij groeiden op in een cultuur waarin het stellen van deze vraag zeer ongewoon is. Zoals wij het zien is het doel van muziek maken al behaald bij het spelen van de allereerste tonen: zin geven aan een een volstrekt zinloos bestaan. Wij prijzen elkaar in die zin gelukkig. Maar we zijn de beroerdste niet en formuleerden daarom een gemeenschappelijk doel: we willen een huis aan zee. Daarnaast bedacht elk van ons een stel persoonlijke doelen. De mijne zijn: 1. het afbetalen van de studieschuld van mijn kinderen, en 2. het investeren in kleinschalige zorginitiatieven zoals Buro Lima en SlowCare. Inderdaad, we willen geld verdienen. We weten namelijk dat doelen heel ver weg moeten liggen, zo goed als onhaalbaar dienen te zijn. Of dit flauwekul is? Deels. We zijn er klaar voor!
“Voor mij de topper!”

Dit schreef jurylid John gisterenavond. Heidi had een optreden geregeld en het bleek echt een bandbattle. Hadden we nog nooit gedaan. Hup, principes aan de kant en de ring in. We wonnen! Nu spelen we in juni nog een keer in Hoxemacoa in Lopik, een van de laatste jongerensozen volledig door vrijwilligers gerund. Toffe tent. Zes bier voor een tientje! Aart zet op dit moment een live-opname youtube. Ik heb een kater.
Projectmanager in Lopik op 7 april

Op 7 april spelen we met vier andere bands in de Lopikse jeugdsoos Hoxemacoa (1973!!!!). De eerste live met Peter! Adres: Rolafweg Zuid 3b.
Een pracht van een uitnodiging (of hoe heet dit formaat? digitale flyer?) voor zondag 27 mei in de Effenaar. Bij genoeg animo drukken ze
Projectmanager heeft even niks te zeggen

Facebook stuurt ons wekelijks zorgwekkende statistieken. Alles is gedaald, alarmerend rood, behalve de vind-ik-leuks, die gelijk zijn gebleven. En wat gelijk blijft, is groen en krijgt een heel optimistisch en onjuist naar boven puntend pijltje. We hebben weinig te melden. Dat is het. Vorige week speelden we Dan, Yellow suits you best, Summer grave, Beam me up, enz. Lekker, maar dat is geen nieuws.
Robbertje rocken met Oblivians

De dagen worden langer en we kunnen mooi weer spelen. Op zondag 27 mei mogen wij eerst in Effenaar Eindhoven om dan het podium vrij te maken voor de Oblivians. En dat is mooi, want van deze mannen uit Memphis hebben wij aardig wat platen in de kast. Platen hebben we ook van de jonge helden die deze avond de DJ-stack bemannen: Traumahelikopter. Duurt allemaal nog even, maar het belooft een geweldig samenzijn te worden. Neem een droog t-shirt mee.
Projectmanager breidt uit

“Een gitaar is geen rammelaar, Edwin!” Het werd tijd voor versterking op dit vlak. Peter van Hulten maakt Projectmanager tot een kwartet. Heuglijk nieuws, vinden wij. In de studio onlangs deed hij al zowat alle gitaarpartijen (terwijl Edwin buiten stond te roken).
Hoesbuien 3

Human resources, een passende titel voor de tweede plaat, mochten we onderstaande schets van Jan Timmers (Stokstaart) voor de cover gebruiken.
PM in de studio

Het begin is gemaakt
Hoesbuien 2
Hoesbuien

So you wanna be a popstar, een passende titel voor de tweede plaat, mochten we onderstaande schilderij van Jan Timmers (Stokstaart) voor de cover gebruiken.
Vort!

The gregarious loner, een passende titel voor de tweede plaat, mochten we onderstaande rake (en ware) tekening van Jan Timmers alias Stokstaart voor de cover gebruiken.
November Rock vergt twee dagen herstel

Een beetje moe van de foto’s van onszelf, maar eens een van ons pap, preciezer, de vader van Dirk en Edwin. Bugelist bij de fanfare, muziekliefhebber sowieso, en wijs: hij weet de strakheid van Projectmanager als gespreksonderwerp te mijden en te focussen op intensiteit van het spel. Dit laatste was dik in orde. Ons pap werd vijfenzeventig in juni. De drankorgie van zaterdag verliet hij als een van de laatsten, doch rechtopper dan de rest. Doseren, dat moet het geheim zijn. Het juiste akkoord op de juiste plaats en melodieën gelijk een kale boom in een sneeuwlandschap. Projectmanager verstaat de traditie.
Projectmanager terug op de grond!

We speelden een heel aardige set in Bladel jongstleden zaterdag. Mooi zaaltje op een eigenaardige locatie (middenin een pre-Vinexwijk). Licht was ruimschoots voldoende zoals je op de foto hieronder ziet. Geluid was prima, toffe club vrijwilligers, kortom, alle voorwaarden aanwezig voor een goeie avond. En ja, de avond was goed, maar er was geen volk. In de zaal onze twee chauffeurs en drie kerels van de hardrockband die aan ons vooraf ging. Mmmh, we zijn minder groot dan we meenden. In onze hoofden zat het niettemin goed: we waren ruim op tijd, tijd zat dus voor de non-stop activiteitencombi bier drinken en ouwehoeren. “We zijn op de goede weg, Edwin,” zei Aart na afloop. Tegen de stroming in luchtkastelen bouwen. Precies de goeie mindset. Volgens mij heet dat cognitieve dissonatie: geloven, tegen beter weten in. Best lekker, sowieso enerverend. Desondanks staan we weer met twee benen op de grond. Resetten en verder. Zaterdag NovemberRock in Vorstenbosch, nieuwe ronde nieuwe kansen. We verlieten Bladel goedgemutst, hoewel de bar dicht was en de kas opgemaakt. Snel naar Dirk, want het bier in de bus was op. De keukentafel bij Dirk bouwden we zo goed als kon vol met lege flessen terwijl we triviale zaken besproken. En plotseling was ik thuis en de klok verzet. Tot zaterdag in Vorstenbosch!
Tot vanavond in Bladel aan Biezeveld 10

20:30 ~ 21:30 Monkeys for a Month
22:00 ~ 23:00 Starscream
23:30 ~ 00:30 Projectmanager
Projectmanager op Festyland! (deel 2)

Wat een geweldige avond daar op FestyLand! Thanks iedereen! Onderstaande foto is volgens mij van Nieke van Broekhoven.
Projectmanager op Festyland!

Eens kijken: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Nog 80 uur totdat we de gitaren starten in de Rosso Rocco tent van Festyland! Inderdaad: aanvang 19.00 uur. De camping opent al vroeg in de middag, dus 19.00 is goed te doen. Tot vrijdag!
Dat ging weer lekker daar in Boxtel. Dank alle mensen van bockesprongen!!!!
Heiko voelt haarfijn aan waar het bandjes om te doen is. Terwijl Aart zijn potje zingt en drumt, laat deze toffe gast het op zich inwerken, backstage, in the mud! Een bijzonder fraai gebeuren, Kunstmarkt De Bilt. Thanks allen!
Tot zo in De Bilt!!!!!

Muziek begint en (sap)tap loopt vanaf 1700. 
Projectmanager start 1930.
De plek: het sfeervolle Van Boetzelaerpark in De Bilt.
“Deze gitaar is dood,” zei de man van de gitaarwinkel nadat hij er een paar tonen aan had ontfutseld. Hij heeft gelijk, het ding is dood, zolang je er niet op speelt. Als je er wel op speelt, rollen er zomaar liedjes uit.
De drummende engel

Projectmanagers
Haha! Toffe vent. De uitbaatster van de Holy Cow in Schijndel vond het maar geslijm wat ik zei over haar kroeg. Nadat ik mijn geslijm nog maar een keer had herhaald, zei ze bijna onhoorbaar: okee, bedankt. Het ging weer lekker daar in de Holy Cow!
Willem Twee Okee!

Prachtig hoe dat legertje enthousiaste vrijwilligers van Willem Twee het iedereen naar de zin weet te maken. Samen met hen, het publiek en The Galactic Lo-Fi Orchestra hadden we alweer een geweldige avond. Thanks allen!
Zwolle regeert!

Wat een aanstekelijk enthousiasme daar in Zwolle. Supertof volk! Dank jullie allen voor de nondedju
Moois in Zwolle

Redenen genoeg om Zwolle te bezoeken: sowieso een mooie stad aan een rivier, zeker ook museum De Fundatie met de bubbelhoed en natuurlijk platenzaak Music Minstrel en Café de Singel alwaar zaterdag aanstaande HOLY BEGGARS en PROJECTMANAGER live spelen!
Gehaktstaven van de pomp. Alleen dat al is reden genoeg om in een band te spelen. In een bad met mayonaise.
Stage Café Eindhoven

Niet druk, wel een verdomd mooie avond gehad met z
Jawel, nu met The Kit als smakelijk voorafje!
Backstage bij MOMfest

Wij komen niet vaak backstage. Daarom vergapen wij onszelf als we er eenmaal zijn. Wat een prestatie van deze club uit Mariaheide. Een joekel van een loods in een paar dagen omgebouwd tot een rockwalhalla. Echt alles tot in de puntjes verzorgd. Wij buigen diep. En we mochten nog op het podium staan ook. Thanks MOMfest!
Klopt, zaterdag a.s. 19.45u Projectmanager MOMfest

Dan nog wat. Hans van MOMfest complimenteerde onze website. Wij uitleggen. Hoeft niet, zei hij, want ik snap ’t helemaal. Sympathiek! Mark Olijslagers gaf de website gisteren een update. Plaatjes van de plaat en een Spotify-link staan er nu op, en de livelijst is bijgewerkt. Koffie en een peuk
Projectmanager op MOMfest

Maar liefst drie podiums. Wij hebben er maar een nodig. Om 19.45 uur vangen we aan op Stage Zeeziek. Tot dan, tot daar!
Zie flyer hieronder of www.momfest.nl voor info.
Plato in Utrecht heeft
Minstrel Music in Zwolle heeft
Autoplaat 

Geregeld laat iemand ons weten dat de CD zo goed als permanent in de speler van de auto zit. Vandaag stuurde Paul uit Emmeloord onderstaande foto. Ton uit Den Bosch meldde vandaag dat de plaat precies even lang duurt als de fietsrit naar zijn werk. Hij luistert via Spotify, wat op de fiets kan en voorlopig nog mag. Weer een ander biechtte op een stukje om te rijden naar het werk zodat hij de plaat tot voorbij de laatste snareslag kon beluisteren. Wij rijden altijd om naar ons werk vanwege de riante kilometervergoeding voor zzp
Clips voor Projectmanagers

Paperclips in een regelmatig patroon op het canvas georganiseerd. Kunst voor projectmanagers. Dit werk maakte Bĕla Kolářová in 1969, het hangt in Tate Modern Londen en heet heel toepasselijk Solution for Clips. Als je goed kijkt, doemt uit de clipstructuur een hele grote paperclip op.
Vast op de speler!

Sjef haalt
Elpee in Groningen heeft
The Record Hustler in Den Bosch heeft
Surprise voor PM-platenbaas

Een van de twee PM-platenbazen werd gisterenavond verrast met een magnifieke maquette. Een bewijs van liefde voor de baas en zijn zaak! Let op de prachtige details.
Projectmanager bij Wil
Overgave aan het vagevuur

Overgave aan het vagevuur? Niet heus. Het slotakkoord van Jo Johnny Joanne, een liedje over transseksualiteit, over liefde en welk lichaam daar het beste bij past. De foto is van Jan Kooi, die de moed had om vanuit Groningen af te dalen in het diepe, donkere zuiden.
Droom wordt werkelijkheid

Veertien Jabberwocky-hits en één van The Wimps jaste The Kit er jongstleden vrijdag in een half uur doorheen. Een mooiere opwarmer hadden we ons niet kunnen wensen. Links op de foto zie je Martijn, die drie van de vijftien liedjes zong. “Op een podium Jabberwocky zingen, was mijn grootste droom! En die is nu werkelijkheid geworden,” liet hij ons achteraf weten. Een dikke hug voor Martijn en precies zo een voor Peter, Ton en Ruud. Wij denken dat The Kit meer mensen blij kan maken met hun Jabberwocky-set. Stuur een pb als je ze wilt zien.
Hoe zeg je zoiets?

Hoe zeg je zoiets? Over de volle breedte een supermooie avond jongstleden vrijdag in De Zwaan. DJ
De Zwaan samengevat

Eigenlijk vat onderstaande foto vrijdag aanstaande goed samen.
Projectmanager speelt hun debuut, The Kit put uit al het onderliggende en de Freeloaders draaien de platen die daar in zekere zin weer onder liggen. Tot vrijdag in De Zwaan! Oww ja, entree is gratis en Freeloaders starten de platenspelers rond 21.00u.
DAAR IS
Maandag is de LP binnen!

En dit schrijft ELPEE Groningen in hun wekelijkse nieuwsbrief:

"Projectmanager! Eindelijk is ook het vinyl van het debuut van Projectmanager, het toch nog vrij plotseling ontstane nieuwe combo van Edwin Timmers, de fabriek uitgekomen. Edwin Timmers, grote man achter legendarische jaren ’90 garagepunkband Jabberwocky, de enige band die ooit een lp mocht maken op ons eigen Kogar Records. En wat ons betreft is Timmers één van de beste en meest onderschatte liedjesschrijvers van deze tijd. Bij Projectmanager geen garagerock maar korte, tot de essentie uitgeklede popliedjes. In melodieuze popliedjes omgezette emoties en gedachten. Wij vinden het prachtig. De band heeft geheel volgens het aloude punkrock Do It Yourself-traditie de lp in eigen beheer uitgebracht dus ongetwijfeld, en helaas, niet overal te vinden. We verwachten lp en cd volgende week in huis te hebben. Luister hier iets en reserveer alvast!"

Tip! Meld je aan voor ELPEE
Hoort, het vinyl voor onze debuutplaat wordt nu gekneed 

Nog een weekje en dan is ie er in definitieve vorm. Kom de 25ste luisteren, buurten en drinken in De Zwaan in Heeswijk!
Testpersing OK!

“Zondag kan ook,” zei Pieter Kloos toen we hem vroegen of hij de testpersing van onze debuutplaat wou testen. Vandaag is het zondag en hij hoorde dat het goed was. Bedankt Pieter, voor de luistertest en het opofferen van een deel van je welverdiende rustdag. Start de persen!
PM in Eindhoven!

Zaterdag 10 september gaat Projectmanager vooraf aan Ten11 in Altstadt Eindhoven. Thanks Ten11, we hebben d
Update plaatpresentatie Projectmanager

Goed nieuws! Roel en Jasper, twee leden van het DJ-collectief Freeloaders komen de platen draaien op vrijdag 25 november in De Zwaan in Heeswijk. Zo is
Plaatpresentatie Projectmanager

Op 25 november aanstaande presenteert Projectmanager haar debuut op zowel LP als CD. The Kit legt het fundament voor de avond met een set van hun favoriete Jabberwocky & Wimps songs. Ook daar hebben we f#$&*#! veel zin in. Een DJ zoeken we nog. We houden jullie op de hoogte.
Een feeëriek Fabriek Magnifique 

Wat een sfeertje daar aan de Noordkade!
Is Projectmanager Art of Food?

Dit is mooi! Projectmanager speelt op het prachtige Fabriek Magnifique Art & Food festival in Veghel. Zaterdag 23 juli aanstaande staan we op het podium aan de Noordkade nabij restaurant Wittern. Alleen de locatie is al de moeite van een bezoek waard. We beginnen om 18.45 uur en heffen aansluitend graag het glas met jullie. Tot dan!
Debuutplaat Projectmanager in de maak

De debuutplaat van Projectmanager is in de maak. De vrachtwagen van de fabriek zal de dozen met CD
Projectmanager gaat vreemd

Hoewel minder vreemd dan gedacht. Aart drumt al achtentwintig jaar bij de the Blue Alcoholics. Feitelijk een goed huwelijk dus. Gisteren live in het Berlicumse Café ff ted. Hun set met liedjes van Pagans, Dead Moon, Headcoats, New Bomb Turks en Stooges compenseert ruimschoots de zondagse sportterreur.
Een goede projectmanager is goud waard

Wij kunnen het beamen: een goede projectmanager is goud waard!
Heidi

Heidi maakt altijd een hele hoop foto
Kermis is geweldig!

Alweer een hele mooie avond in Vorstenbosch gisteren. Wij mochten het publiek opwarmen voor Bulldog LT. En dat lukte. Hieronder het bewijs van Dirks debuut als collega-zanger.
Plaat is in de maak

Druk aan
Projectmanager kermisattractie

In de avond van 4 mei aanstaande speelt Projectmanager in de kermistent op het plein voor de kerk van Vorstenbosch. 
Kom gerust, want goei volk, gratis entree, betaalbaar bier en aansluitend op Projectmanager nog een toffe band. Tot de 4de!